آنچه در این مقاله می‌‌خوانید
  • مدیر
  • ١١٢ بازدید
  • ١٤٠٢-١١-١٨

بهترين جراح کيستکتومي در مشهد کيست؟

 

دکتر معصومه خوش سيما بهترين متخصص جراحي کيستکتومي در مشهد با بيش از 15 سال سابقه ي کاري مي باشند.

 

انتخاب بهترين جراح براي کيستکتومي تخمدان بستگي به عوامل متعددي دارد، از جمله:

 

تخصص و تجربه جراح: بهتر است جراحي را توسط يک جراح متخصص و با تجربه در زمينه کيستکتومي تخمدان انجام دهيد. براي بررسي تخصص و تجربه جراح در اين زمينه، از طريق مشاوره با جراحان مختلف، مطالعه نظرات بيماران قبلي و بررسي سوابق و تحصيلات آن‌ها و بررسي شبکه هاي اجتماعي جراحان مي‌تواند کمک کند.

 

براي گرفتن وقت از دکتر معصومه خوش سيما کليک کنيد

 

محل و مرکز درماني: انجام کيستکتومي در مرکزهاي درماني با تجهيزات پيشرفته و با تيم پزشکي متخصص مي‌تواند بهترين نتيجه را به همراه داشته باشد. بررسي مراکز درماني مختلف، اطلاعات درباره تجهيزات، خدمات و نظرات بيماران قبلي مي‌تواند کمک کند تا بهترين مرکز را انتخاب کنيد.

 

نظرات و تجربيات بيماران قبلي: مطالعه نظرات و تجربيات بيماراني که قبلاً کيستکتومي تخمدان انجام داده‌اند مي‌تواند به شما در انتخاب بهترين جراح کمک کند. شما مي‌توانيد اين نظرات را در اينترنت جستجو کنيد.

 

مشورت با جراح: مهمترين نکته اين است که با جراح خود مشورت کنيد. جراح شما بهترين شخص است که مي‌تواند به شما در انتخاب جراحي مناسب براي کيستکتومي به شما، با توجه به شرايط شما و نيازهاي درماني شما کمک کند.

 

به طور کلي، براي انتخاب بهترين جراح کيستکتومي تخمدان، مطالعه و تحقيق کافي، مشورت با جراح و اعتماد به تجربه و تخصص جراح متخصص مهم است.

 

کيستکتومي (برداشتن کيست تخمدان) چيست؟

 

کيستکتومي يا برداشتن کيست تخمدان، يک روش جراحي است که در آن کيست‌هاي موجود درون يک يا در دو تخمدان با حفظ تخمدان آن‌ را براي درمان بيماري‌هاي مرتبط با تخمدان برمي دارند. کيست تخمدان معمولاً يک ساختار ميليمتري يا سانتيمتري است که داخل تخمدان تشکيل مي‌شود و مي‌تواند محتواي مايع، خون يا بافتي يا هر دو داشته باشد.

 

دلايلي که ممکن است نياز به کيستکتومي تخمدان داشته باشند عبارتند از:

 

وجود کيست‌هاي بزرگ يا پيچيده که علائم و نشانه‌هاي ناراحت کننده ايجاد مي‌کنند.

کيست‌هاي تخمدان که به طور مداوم بزرگ مي‌شوند يا نياز به بررسي بيشتر دارند و به درمان هاي دارويي پاسخ نمي دهند کيست هايي که مشکوک به بدخيمي هستند.

کيست هاي تخمدان با هر اندازه اي که دچار چرخش حول پايه ي خود شده اند ( تورشن کيست يا تورشن تخمدان)

کيست‌هاي تخمدان که به صورت خودبخودي پاره مي شوند و علائم ناراحت کننده ايجاد کرده اند.

کيست‌هاي تخمدان که به صورت مشکل‌زا بر روي تخمدان‌هاي سالم فشار وارد مي‌کنند.

در کيستکتومي ، جراح برش کوچکي براي دسترسي به تخمدان‌ها ايجاد مي‌کند و سپس کيست‌ تخمدان و يا کيست بعلاوه تخمدان‌هاي مرتبط با آن‌ها را برداشت مي‌کند. اين روش معمولاً تحت بيهوشي کلي يا موضعي انجام مي‌شود و مي‌تواند به صورت روباتيک، لاپاروسکوپي يا باز انجام  شود، و بستگي به عواملي مانند اندازه و موقعيت کيست‌ها و تخمدان‌ها احتمال بدخيمي احتمال، تجربه جراح و اولويت هاي بيمار دارد

 

بعد از کيستکتومي ، بيمار ممکن است به مدت مشخصي نياز به استراحت و بازگشت به فعاليت‌هاي روزمره داشته باشد اما اغلب اوقات دوره نقاهت بسيار کوتاه و در حد يک يا چند روز مي باشد . همچنين، ممکن است نياز به درمان بعد از عمل با داروها يا جلسات ترميمي داشته باشد. براي دريافت اطلاعات دقيقتر در مورد کيستکتومي و مراقبت هاي بعد از آن، بهتر است با جراح خود مشورت کنيد.

 

عوارض جراحي کيستکتومي

 

عمل کيستکتومي ممکن است با عوارضي همراه شود. اين عوارض ممکن است متفاوت باشند و بستگي به عواملي مانند سن، نوع کيست وضعيت عمومي بيمار و تجربه ي جراح داشته باشد. برخي از عوارض شايع جراحي کيستکتومي عبارتند از:

 

عفونت: عفونت در محل عمل جراحي مانند هر عمل ديگري که برشي در بدن ايجاد مي شود مي‌تواند رخ دهد و نياز به درمان دارد. استفاده از آنتي‌بيوتيک‌ها قبل و بعد از جراحي مي‌تواند ريسک عفونت را کاهش دهد.

 

خونريزي: خونريزي در محل عمل جراحي ممکن است رخ دهد و نياز به ترميم و ممکن است نياز به تزريق خون باشد. استفاده از تکنيک‌هاي جراحي مناسب مي‌تواند خطر خونريزي را کاهش دهد.

 

آسيب به تخمدان: در صورتي که جراحي کيستکتومي روي تخمدان صورت گيرد، احتمال وجود آسيب در تخمدان نيز وجود دارد.

 

تشکيل توده‌هاي صفراوي: پس از کيستکتومي ، ممکن است توده‌هاي صفراوي در محل عمل جراحي تشکيل شود که نياز به درمان دارند.

 

تغيير در عملکرد تخمدان‌ها: پس از کيستکتومي ، عملکرد تخمدان‌هاي باقيمانده ممکن است تغيير کند و موجب ناباروري يا تغييراتي در دوره ي قاعدگي شود.

 

عوارض بيهوشي: در صورت استفاده از بيهوشي عمومي، عوارض بيهوشي ممکن است شامل تهوع و استفراغ، درد، عفونت ريه و خطرات ديگر باشد.

 

عوارض مربوط به جراحي لاپاروسکوپي: اگر کيستکتومي به روش لاپاروسکوپي انجام شود، عوارض مربوط به اين روش ممکن است شامل آسيب به عملکرد روده، آسيب به عروق خوني و عوارض جراحي مربوط به سوراخ شدن ديواره شکم باشد.

 

همچنين، بايد توجه داشت که اين ليست عوارض ممکن است و در هر مورد خاص، عوارض و مشکلات ممکن است متفاوت باشد. بهتر است با جراح خود درباره عوارض محتمل جراحي سيستکتومي براي شرايط شما صحبت کنيد. جراح شما مي‌تواند شما را در مورد عوارض خاصي که ممکن است رخ دهد و نحوه مديريت آن راهنمايي کند.

 

آيا کيستکتومي مي‌تواند منجر به ناباروري شود؟

 

بله، کيستکتومي ممکن است منجر به ناباروري مي شود. کيستکتومي يک جراحي است که در آن کيست يا کيست هاي موجود در يک يا هر دو تخمدان کامل يا جزئي برداشته مي‌شود که در حين عمل بسته به نوع کيست، سايز، چسبندگي ها و دشواري در خروج و جداسازي کيست از تخمدان ممکن است همراه با آن تخمدان نيز برداشته شود. که البته فقط در نوع کيست هاي بدخيم احتمال خروج درد و تخمدان از بدن وجود دارد. تخمدان‌ها مسئول توليد تخمک‌ها و هورمون‌هاي مربوط به توليد تخمک و تنظيم دوره ي قاعدگي هستند. بنابراين، از دست دادن يک يا هر دو تخمدان مي‌تواند منجر به ناباروري شود.

 

در صورتي که تخمدان ديگري در دسترس باقي بماند و عملکرد آن طبيعي باشد، احتمالاً هنوز قادر به توليد تخمک خواهيد بود. با اين حال، ممکن است توليد تخمک کمتر شود و شانس باروري کاهش يابد. در صورتي که هر دو تخمدان برداشته شوند يا عملکرد تخمدان باقيمانده تحت تأثير قرار بگيرد، احتمال ناباروري بسيار بالاتر است.

 

اگر براي حفظ باروري بعد از کيستکتومي اگر نگهداري تخمدان انجام شود، احتمال باروري را مي‌توان بالاتر برد. اما اين روش‌ها هنوز در مراحل تحقيقاتي و آزمايشي هستند و در دسترس نيستند. البته در صورتي که جراحي اورژانس نباشد و زمان کافي براي تهيه تخمک فريز شده باشد قبل از عمل اين کار انجام شود

 

براي گرفتن وقت از دکتر معصومه خوش سيما کليک کنيد

 

مهم است که با جراح خود درباره پيامدهاي ناباروري پس از کيستکتومي صحبت کنيد. جراح شما مي‌تواند شما را در مورد کارهايي که مي‌توانيد براي حفظ باروري انجام دهيد يا روش‌هاي جايگزين براي رسيدگي به ناباروري راهنمايي کند.

 

چگونه از بهترين جراح کيستکتومي در مشهد وقت بگيريم؟

 

براي گرفتن وقت مشاوره ي جراحي کيستکتومي با دکتر معصومه خوش سيما بهترين جراح کيستکتومي در مشهد از طريق لينک زير اقدام نماييد

و يا با شماره هاي تلفن تماس : 38414605 – 051 ، تلفن همراه منشي: 09058912899 تماس بگيريد

 

نويسنده : دکتر معصومه خوش سيما



پست اخیر
بايد و نبايد هاي تغذيه در دوران پريودي
بايد و نبايد هاي تغذيه در دوران پريودي
١٤٠٣-٠٤-٣٠
سندروم پيش از قاعدگي (PMS)
سندروم پيش از قاعدگي (PMS)
١٤٠٣-٠٤-١١
همه چيز درباره کيست بارتولين
همه چيز درباره کيست بارتولين
١٤٠٣-٠٤-٠٤
سرد مزاجي زنان، علت و روش هاي درمان
سرد مزاجي زنان، علت و روش هاي درمان
١٤٠٣-٠٣-٢٦
علت کم خوني در بارداري و روش هاي درمان آن
علت کم خوني در بارداري و روش هاي درمان آن
١٤٠٣-٠٣-١٦
بیشتر ...